Vekara Kotona

 • Metsäretkelle ja juhlaan

  Kun menet metsään, tarvitset retkipullon, eväät ja kumisaappaat. Näin sanoin 4-vuotias tyttäremme ja oli aivan oikeassa.

  Vekrara kotona -valikoimassa on ihania ja korkealaatuisia lasten astioita, sosepusseja, juomapulloja ja muuta retkelle tarvittavaa. Toimii kotona ja metsäpoluilla.

  Ja koska elämä on ajoittain myös (yhtä) juhlaa, meiltä löytyy siihenkin apuja. Muffinsivuokia, superhelppoja kakkukuvia, koristelutarvikkeita ja sen semmoista. Tule tutustumaan valikoimaamme myymälään!

 • Squooshi sosepussit

  Suositut Squooshit ovat saapuneet meille! Täytä ja käytä, pistä vaikka pakkaseen ja ei muuta kun kassiin ja mukaan. Squooshin käyttäminen on superhelppoa ja säästät paitsi luontoa myös rahaa kestävillä pusseilla, jotka voit käyttää aina uudelleen. Squooshi kestää konepesun ja tuotteet ovat BPA-vapaita, PVC-vapaita ja täyttävät ISO 9001 ja BRC-standardit.

 • Squooshit täytetään pohjan kautta. Huolehdi että korkki on kiinni ennen kuin valutat tai lusikoit täytteen sisälle. Suositellaan täyttämään 3/4 tilavuudesta. Käytön jälkeen voit pestä pussin joko koneessa tai käsin.

 • Juhlatukku koristeet ja tarvikkeet

  Juhlat, kekkerit, synttärit tai muuten vaan humputtelua, piristä kattausta pienillä ja vinkeillä yksityiskohdilla. Vekarakirppis toimii Juhlatukun noutopisteenä ja olemme ottaneet myymälävalikoimaamme rajoitetun määrän suosituimpia tuotteita jotka saat heti mukaasi. Voit myös tilata tuotteita netistä ja valita toimituspaikaksi Vekarakirppiksen (Intiankatu 20, 01540 Helsinki) jolloin saat tuotteet ilman postikuluja. Katso koko valikoima tästä.

  Naksulaatikot suolaiseen ja makeaan naksutteluun
  Piskuruiset muffinssivuoat ja niille liput
  Kotikokin pelastus: valmiit kakkukuvat

  Syötävä sokeripaperista valmistettu Star Wars -aiheinen kakkukuva. Helppo asettaa kakun päälle, kestää taivuttelua eikä murru. Leikkaantuu valmiissa tuotteessa hyvin.

  Paperilyhtyköynnös fiilistelyyn
 • Retkipullot ja eväslaatikot

  Myymälöissä useita malleja ja värejä. Kuvat tulossa pian..!