Vekarapostia

maaliskuun 09, 2016

Tämä blogi on vieraskynä-blogi, jonka aihealueina ovat lapsiperheiden arkiset asiat; äitiyden ihanuus ja väsyttävyys, pikku pilttien kepposet ja kolttoset sekä arjen pyörittämisen haastavuus ja palkitsevuus. Otamme mielellämme myös kirjoituksia, kommentteja ja vinkkejä lasten vaatteisiin, kierrätykseen ja trendeihin liittyen.

Juttelemme lukuisten äitien kanssa ja kuulemme kirppiksellä päivittäin hauskoja sattumuksia lasten kanssa, seikkailuja perhepuistoissa sekä kokemuksia arjen, lastenhoidon ja työelämän haasteellisuudesta. Tällä forumilla voit jakaa kokemuksiasi, kommentoida tai vain lukea muiden tarinoita. Kaikki kommentit ovat tervetulleita, mutta toivomme keskustelun pysyvän asiallisena ja toisia kuinnioittavana.

Vekarakirppis on lastenvaatteiden kirpputori, elämme ja olemme kirppisarkea Lahdessa ja Helsingin Kumpulassa.

Jos blogaat tai muuten kirjoitat mielelläsi näistä aiheista, ota meihin yhteyttä niin julkaisemme kirjoituksesi. Osan kirjoituksista jaamme myös Vekarakirppiksen uutiskirjeessä, joka ilmestyy 1-2kk välein.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan!

Terveisin, Piia / Vekarakirppis

 

 

Leave a reply

Leave Your Reply

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Blogi

Vekaran Vieraskynä-blogi on tarkoitettu kaikille innokkaille kirjoittajille ja bloggareille, jotka innostuvat ja inspiroituvat lapsista, lapsenmielisistä asioista, perheen arjesta ja juhlasta sekä lasten vaatteista, kierrätyksestä ja kestävästä kehityksestä.
Julkaisemme tekstit kirjoittajan omalla nimellä ja otamme mielellämme uusia kirjoittajia mukaan.
Hauskoja lukukokemuksia kaikille!