Ajankohtaista

 • KESÄ VEKARALLA

  Vekaran kesään kuuluu hyvää – aloitamme perinteisesti Äitien Aarteet -viikot heti juhannuksen jälkeen. Voit siis tuoda myyntiin myös aikuisten vaatteita, kenkiä ja pientavaraa. Järjestämme aikuisten vaatteille yhteistä myyntitilaa oman pöytäpaikan lisäksi. Huom. myös miesten vaatteet tervetulleita 😉 

  Kesätarjouksena saat viikon myyntijaksoon ilmaisen lisäpäivän (kahden viikon jaksoon 2 lisäpäivää jne.). Tarjous on voimassa 25.6. – 25.7. alkaville myyntijaksoille. Lisäpäivän voi ottaa normaalisti varauksen yhteydessä Kirppari-Kallesta, me korjaamme hinnan oikeaksi.

  All inclusive -paikkoja pystymme ottamaan vielä muutamia. Pakettiin kuuluu vaatteiden hinnoittelu, pöydän siivous ja myymättömien tuotteiden keräys myyntiajan loputtua. Riittää että tuot vaatteet meille, me hoidamme loput. Laitamme myyntiin ainoastaan pestyt, ehjät ja siistit vaatteet. Myyntituotto jaetaan 50/50, muita kuluja ei ole. Kysy lisää vapaista paikoista soittamalla tai sähköpostitse.

  Kesäperjantaisin suljemme klo 15, muuten kirppiksellä on normaalit aukiolot koko kesän. Tervetuloa 🌞🌿🍓🕶

   
 • POP UP -VALOKUVAUS

  POP UP -kuvaus tulee jälleen!

  Jokavuotinen pop up -kuvaus on vihdoin ja pitkän odotuksen jälleen tulossa taas! Voit kuvauttaa lapsesi yksin, kaverin kanssa, koko perheen kanssa tai mikä parhaiten teille sopii. Kuvaus on ilmainen, kuvat alkaen 6€, sinä päätät mitä valitset.

  Kirppis on auki normaalista poiketen koko maanantain klo 10-17 myös kirppisostoksia varten!

  Kuvaukseen otetaan vain etukäteen ilmottautuneet, joten varaa paikkasi: https://skk.kuvatilaus.fi/kxrfmx/sign-up

  Tervetuloa 🌟

   
 • POMPdeLUX avoimet ovet

  Tervetuloa ihastumaan uuteen POMPdeLUX SS19 mallistoon ♥

  Naistenpäivänä 8.3.2019

  Ostaessasi paikan päältä saat käyttöösi kaikki edustajan kautta tulevat edut:
  – kestokassi tilauksen mukaan
  – postikuluttomuus ja ilmainen lahja yli 150€ tilaukseen
  – basic & softwear: osta 4 kpl tai enemmän, saat -10% kaikista näistä tuotteista
  – kesäksi valikoidut T-paidat -20% kun osta 2 kpl samasta tuotesarjasta

  Esittely jalLisätiedot:
  POMPdeLUX edustaja
  Satu Polkko
  Puh. 040-5483211

 • KESÄ VEKARALLA

  VEKARAKIRPPIS ON AUKI KOKO KESÄN

  Heinäkuun tarjouksena saat pöytävuokraan kaksi ilmaista lisäpäivää. Tarjous koskee pöytäpaikkoja, joiden aloitus on 1.7. – 24.7. Kaksi lisäpäivää tulee sekä viikon että kahden viikon varauksiin, pidempiin varauksiin kysy tarjous erikseen. 

  Varauksen voit tehdä suoraan Kirppari-Kallesta. Huom! Järjestelmä antaa lisäpäivien hinnaksi normaalin 8€, mutta me korjaamme hinnan oikeaksi ennen maksuvaihetta 🙂  

  Perinteisesti heinäkuu on myös Äitien Aarteiden aikaa. Voit tuoda myyntiin myös aikuisten vaatteita, kenkiä, sisustustavaraa ym. Aikuisten vaatteita varten kirppikselle tulee myös yhteistä myyntitilaa, jotta ne mahtuvat paremmin esille.  Huom! kesäperjantaisin suljemme klo 15, muuten normaalit aukiolot! 

   

   
   
 • KEVÄTSESONGIN AVAJAISET 19.3.

  Alkavan kevään kunniaksi pidämme kirppiksellä ekstrapäivän ostoksia varten ja olemme auki maanantaina 19.3. klo 10-17.

  Päivän aikana meillä on lisäksi Pop up -valokuvaus Suomen koululuvauksen järjestämänä. Tule kuvauttamaan lapsesi hauskassa ja rennossa ympäristössä ihanan ammattilaisen kanssa! Kuvaus ei maksa mitään. Saat kuvauksen jälkeen sähköpostiisi linkin, josta voit halutessasi valita mieleisesi kuvat. Voit myös ottaa yhteiskuvan itsestäsi ja lapsesta tai kuvauttaa samalla vaikka koko perheen!

  Varaa kuvausaikasi tästä: https://skk.kuvatilaus.fi/DRPCBW/sign-up

  Päivän aikana kirppiksellä pidetään myös Nosh-kutsut (klo 10-14), jolloin pääset tsekkaamaan kevään uutuudet naisille ja lapsille. Nosh-esittelijänä toimii monelle jo entuudestaan tuttu Hanne. 

  Myyntipaikan varanneet myyjät, joiden varausaika menee tämän päivän yli saavat siis yhden ylimääräisen myyntipäivän ilman lisäkuluja 🙂

  Myymälässä ja verkkokaupan puolella on lisäksi tulossa herkullisia tarjouksia Vekara kotona -verkkokaupan tuotteista. Tarjoukset ovat voimassa vain yhden päivän.

  Vekarakirppis tarjoaa kahvit kaikille asiakkaille koko päivän ajan.

  Lämpimästi tervetuloa!

    

   
 • VEKARAKIRPPIS REKRYTOI

  Etsimme reipasta ja luotettavaa työntekijää osa-aikaiseen työhön. Työ tulee olemaan pääsääntöisesti viikonloppuisin la-su noin 5h päivässä. Työpäiviä tulee kuukaudessa 6-8, etupäässä viikonloppuna mutta tarvittaessa ja työntekijän mahdollisuuksien mukaan satunnaisesti myös arkipäivisin.

  Työhön kuuluu asiakaspalvelu, kassatyöskentely sekä kirpputorin yleiset työtehtävät, kuten myyntipöytien järjestäminen ja yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Työhön kuuluu lisäksi asiakkaiden neuvonta puhelimitse ja sähköpostitse.

  Aikaisempi kokemus kirpputorilla työskentelystä ei ole edellytys, mutta kokemus asiakaspalvelusta katsotaan eduksi. Perehdytämme työhön ja käyttämiimme järjestelmiin, joten tärkeämpää on hyvä asenne ja reipas ote työhön. Etsimme positiivista henkilöä, jolla pysyy langat käsissä kiireisinäkin päivinä. Työ on usein nopeatempoista ja vaatii tarkkuutta. Lastenvaatteiden tuntemus on plussaa, palveluhenkisyys vielä tärkeämpää.

  Vapaamuotoiset hakemukset (sekä CVn) voi lähettää sähköpostilla info@vekarakirppis.fi viimeistään 28.2. mennessä. Palkkaus on kaupan alan TES:n mukainen ja työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

 • OPERAATIO KAAPIT TYHJIKSI

  Jos tuntuu että tavaraa riittää enemmän kuin omiksi tarpeiksi, niin eipä hätää. Jos varaat pöytäpaikan alkaen jouluviikolla (19.-22.12.) saat viikon myyntijaksoon kolme ilmaista lisäpäivää! Lisäksi tonttujoukkomme siivoaa myyntipöytiä puolestasi koko jouluviikon ajan.

  Halutessasi voit myös jättää myymättä jääneet vaatteet kauttamme lahjoitukseen, joten myyntiajan päätyttyä sinun ei tarvitse tehdä muuta kun hakea tilitys. Vekarakirppis on suljettu joulun välipäivinä, joten varaus jatkuu automaattisesti kiinniolopäivien jälkeen tammikuulle.
   
  Varauksen voi tehdä normaalisti Kirppari-Kallen kautta. Huom! Varausohjelma näyttää lisäpäiville normaalin 8€ hinnan, mutta me korjaamme sen oikeaksi. Voit varata pöydän myös soittamalla tai sähköpostitse.
   
  Hyviä myyntejä toivottaen,
  Vekaran tonttujoukko
  vekarakirppis
 • Smilestream pop up -valokuvaus

  Maanantaina 5.6. meillä tapahtuu jotakin jännittävää ! Järjestämme yhteistyössä Smilestreamin kanssa pop up-valokuvauksen Vekaralla. Voit kuvauttaa joko lapsesi tai itsesi ja lapsesi yhdessä!

  Osallistuminen on maksutonta. Kuvauksen jälkeen voit päättää haluatko tilata kuvia ja kuinka paljon. Hinnat alkaen 4,90€.

  Kuvaukseen pääset varaamalla ajan tästä: https://smilestream.kuvatilaus.fi/kuvaus/L8VB8C

  Tulethan paikalle noin 5-10 min ennen oman aikasi alkamista, jotta kuvaaja pysyy aikataulussa.

  Kirppis on auki poikkeuksellisesti klo 9.10-17.30 myös normaaleja kirppisostoksia varten, joten olet tervetullut myös shoppailemaan, vaikka et tulisikaan valokuvaukseen.

  Iloisia kuvaushetkiä toivottaen,
  Vekarakirppis & Smilestream

  Pop Up Vekarakirppis

   

 • MerkkivaatePiste

  Laajennamme valikoimaamme paljon toivotulla erillisellä MerkkivaatePisteellä.

  Homma toimii seuraavasti: varaa paikkasi sähköpostitse (info@vekarakirppis.fi). Kun olet saanut vahvistuksen ja myyntiajan, lähetämme sinulle tunnukset Kirppari-Kalleen, jota kautta voit hinnoitella tuotteet ja seurata myyntiäsi. Huom! Jos sinulla on jo tunnukset Kirppari-Kalleen, niillä tunnuksilla et voi varata paikkaa MerkkivaatePisteeseen, vaan tarvitset sitä varten erilliset tunnukset. Mikäli et halua toisia tunnuksia, voit hyvin hinnoitella tuotteet käsin ja kysyä saldoa kassalta. Tuotteet hinnoitellaan aina Vekarakirppiksen omia, viivakoodillisia hintalappuja käyttäen, aivan kuten normaalisti pöytävarauksenkin yhteydessä. Hintalapputarrat tulostetaan aina kirppiksellä. 

  Kun myyntiaikasi alkaa, voit tuoda tavarat meille. Halutessasi voit tuoda ne jo aikaisemminkin, mutta siitä täytyy sopia kirppiksen kanssa erikseen. Me pidämme sitten huolen lopusta; laitamme tuotteet esille, pidämme hyllyn siistinä ja lopuksi keräämme myymättä jääneet tuotteet kassiin. Tilityksen saat hakiessasi loput tavarat, maksamme joko käteisellä tai pankkitilille.

  Myyntiaika on kaksi viikkoa ja myynnistä veloitamme 10% provision, muita kuluja ei ole. Vaatteita voi tuoda maks. 20 kpl per myyjä. Kaikkiin tuotteisiin voi laittaa hälyttimet (kuuluu hintaan). Vekarakirppis pidättää oikeuden olla laittamatta esille vaatteita, jos ne ovat esim. rikkinäisiä tai merkki ei ole ao. listassa. Pyrimme pitämään valikoiman laadukkaana, jotta ostajat löytävät hyviä tuotteita ja silloin myös vaihtuvuus on hyvä. Valikoiman hyvä taso palvelee niin ostajia kuin myyjiäkin. 

  Huom! Voit tuoda myyntiin myös ao. merkkien naistenvaatteita. Kysy kassalta lisätietoa, autamme mielellämme!

  Sallitut vaatemerkit ovat:

  Aarrekid, Adidas, BangBang Copenhagen, Beau Loves, Bobo Choses, Booso, Costo, Finger In The Nose, Gardner and the Gang, Gugguu, Höö, Indikidual, Lucky no.7, Mainio, Metsola, Mini Rodini, MioMao Clothing, Molo Kids, MUKA VA, Nosh, Nununu, Papu, Popushop, Soft Gallery, The Tiny Universe, Tinycottons, Vimma

  MERKKIVAATEPISTE

   

 • Viivakoodilliset hintalaput

  Tätä on odotettu (niin henkilökunnan kuin asiakkaiden puolelta)! Vekara ottaa käyttöön viivakoodilliset hintalaput ja sen johdosta 1.11. lähtien myös myynnin online-seuranta on mahdollista! Jos lisäksi teet hintalaput Kirppari-Kallen kautta, saat myyntilistaan näkyviin myös jokaisen myydyn tuotteen nimen (esim. body, toppahousut, Nosh-mekko, palapeli) sekä tuotteen hinnan. 

  Kun olet varannut pöydän, voit aloittaa hinnoittelun Tuotteiden hinnoittelu -välilehdeltä. Yhdessä arkissa on 30 hintalappua ja kun arkki on täynnä, voit tallentaa sen ja merkitä valmiiksi. Jos täytät vain osan arkista, loput hintalaput tulostuvat ns. avoimina hintalappuina, jolloin voit täyttää niihin hinnan ja tuotekuvauksen käsin. Vinkki: jos sinulla on paljon samoja tuotteita, kannattaa myös hyödyntää hinnoittelun toisto-työkalua! Arkit tulostetaan aina kirppiksellä, niitä ei pysty tulostamaan kotona. 

  Huom. 1.11. lähtien hyväksymme ainoastaan viivakoodilliset hintalaput. Itsetehdyt laput hidastavat kassatyöskentelyä merkittävästi, sillä tuotteita ei jatkossa lyödä kassaan pöytänumeron, vaan asiakasnumeron mukaan. Viivakoodissa on aina asiakasnumerosi sekä hinta, mikäli olet tehnyt hintalapun tietokoneella. Pöytävuokraan kuuluu jatkossa kaksi arkkia (60 kpl) hintalapputarroja, lisäarkit ovat 0,50€/ark. 

  Viivakoodilliset hintalaput tekevät mahdolliseksi myös sen, että voit halutessasi laittaa koko myyntipöytäsi alennukseen esim. viimeisiksi myyntipäiviksi. Muista kertoa kassalla alennus-% ja laittaa siitä selkeä merkintä pöytäsi kohdalle. Alennus lasketaan kassalla. Jos haluat vaihtaa yksittäisen tuotteen hintaa, tulee silloin vaihtaa koko hintalappu uudeksi. 

  Jos sinulla on pöytävaraus joka alkaa lokakuussa ja päättyy marraskuun puolella, siirrämme kuun vaihteessa kaikki kertyneet myynnit uuteen kassajärjestelmään ns. yhtenä tuotteena, jolloin saldo päivittyy oikein ja myydyt kappalemäärät voit halutessasi tarkistaa vanhan kassan nollauskuitista. 

  Jos haluat lisätietoja tai neuvoa, kysy meiltä lisää, autamme mielellämme! Uusi järjestelmä tuo meillekin varmasti joitakin uusia tilanteita, mutta yritämme tehdä vaihdoksen mahdollisimman sujuvasti. Uskomme kyllä että uusi kassa tuo mukanaan monia hyötyjä ja nopeuttaa kassajonoja 🙂 

  37423876 - character illustration design. businesswoman using computer cartoon

  PS. Pyydämme myös että jos ja kun kirjaudut Kirppari-Kalleen, tarkistathan oletko lisännyt tilinumerosi sinne! Jos haluat myynnin suoraan tilillesi, tilinumeron on ehdottomasti oltava Kirppari-Kallessa ennen myynnin lopetusta. Jos sinulla ei ole tunnuksia, voimme lisätä tilinumeron puolestasi. 

 • Vekaran merkkivaatepäivät

  Syyskuussa 23. – 25.9. vietetään merkkivaatepäiviä. Laadukkaat, hyväkuntoiset merkkivaatteet ovat kovassa kysynnässä ja myymälässä pääset tsekkaamaan valikoiman livenä. Myydyistä vaatteista menee 10% provisio, ei pöytävuokraa tai muita kuluja. Ostajat pääsevät etsimään tuotteita myymälästä selkeästi omalta paikaltaan, lajiteltuna koon ja mallin mukaan.

  Asiakkaiden toivomia merkkejä ovat erityisesti kotimaiset ja pohjoismaiset merkit kuten Gugguu, Mainio, Aarrekid, Mini Rodini, Höö, POMPdeLUX, Molo, Polarn o. Pyret, Papu, Vimma, Nosh, me&i, Melli Ecodesign, MINI A TURE, Racoon ja monet muut. Emme ratsaa merkkejä, mutta katsothan että myyntiin tuomasi vaatteet ovat ehjiä, hyväkuntoisia ja puhtaita.
  Jokainen myyjä voi tuoda 23.-25.9. väliseksi ajaksi max 60 tuotetta, jotka myyjä hinnoittelee itse. Tuotteet voi tuoda kirppikselle edeltävänä viikkona. Hintalaput saa kirppikseltä joko etukäteen tai tuotteet voi hinnoitella paikan päällä. Kaikkiin tuotteisiin voi laitta hälyttimet ilman lisämaksua.

  Varaa paikkasi sähköpostitse info@vekarakirppis.fi ja saat lisäohjeita myyntiin. Kirppis on auki perjantaina klo 18.30 asti ja normaalista poiketen la-su klo 16 asti!

  merkkivaatepaivat helsinki

 • Äitien Aarteet

  Heti Juhannuksen jälkeen starttaavat Äitien Aarteet -viikot!

  Voit tuoda 28.6. alkaen myyntiin myös omia vaatteitasi, korujasi, sisustustavaraa, miesten vaatteita. Ihan mitä vain. Pöydän aloitus voi olla 28.6.-19.7. välisenä aikana.

  Paikat varataan normaalisti pöytäpaikkana ja oman pöydän lisäksi myymäläään tulee yhteistä rekkitilaa aikuisten vaatteille. 

  Juhannuksen vuoksi Kirppari-Kallen kautta ei välttämättä pysty varaamaan tiettyä pöytää niin että se alkaisi heti 28.6. (koska K-Kalle ei anna jättää vajaita viikkoja väliin edelliseen varaukseen). Jos sinulla on tietty pöytäpaikka minkä haluaisit varata, soita meille 0400-575 474 tai laita sähköpostia info@vekarakirppis.fi, niin teemme varauksen puolestasi. 

  Äitien Aarteet -viikoilla meillä on toki myynnissä myös lastenvaatteita ja -tarvikkeita tuttuun tapaan. Tervetuloa!

  Slide1

 • Isompien tavaroiden myynti

  Pääsiäisen jälkeen muutamme isojen tavaroiden myyntitapaa.

  Kirppiksen takaosa pullistelee tavarapaljoudesta ja hankaloittaa joskus kulkemista ja kirppiksen siistinä pitämistä. Jatkossa isommat tavarat voi laittaa kauttamme myyntiin seuraavasti:

  • Voit myyntiaikanasi lähettää meille sähköpostitse kuvan myytävästä tavarasta hintatietoineen (max. 2 tuotetta) ja me julkaisemme sen Facebookissa omassa kansiossaan.
  • Kiinnostunut ostaja on yhteydessä meihin ja me välitämme myyjän yhteystiedot, jonka jälkeen kaupat voidaan sopia ostajan ja myyjän välillä.
  • Kaupantekovaiheessa Vekarakirppis ei ole mukana eikä vastaa myytävistä tuotteista.
  • Palvelu kuuluu pöytävuokran hintaan ja on voimassa ainoastaan myyntijakson aikana. 

  Jatkossa emme siis pysty enää ottamaan myymäläämme vaunuja, rattaita, sänkyjä tai syöttötuoleja. Kirppiksen ylähyllylle (seinärivin hylly) voimme edelleen ottaa tavaroita myyntiin, silloin maksimileveys on noin 45cm ja maksimikorkeus noin 90cm ja tavaran on oltava sellainen jonka yksi ihminen pystyy nostamaan hyllylle. 

  Kiitämme ymmärryksestä ja toivotamme hyviä kauppoja Facebookin kautta 🙂

  ylähylly

 • Avaamme jälleen

  Vekarakirppis palaa lomilta tänään 5.1. ja avaamme ovet klo 10 aamulla. Olemme auki myös Loppiaisena normaalien aukiolojoen mukaan. Tervetuloa ostokseille ja myymään!

  Hyvää uutta vuotta!

 • Joulun aukiolot

  Vekarakirppis on joululomalla 21.12. – 4.1.2016.

  Toivotamme kaikille asiakkaillemme hyvää ja rauhallista joulua.

  Suuri kiitos kuluneesta vuodesta ja toivotamme teidät tervetulleiksi taas tammikuusta alkaen!

  IMG_3682

 • Kaappien joulusiivous -kampanja

  KAAPPIEN JOULUSIIVOUSKAMPANJA

  Käsi ylös kuka tarvitsee lisää tilaa kaappeihin! Vekarakirppiksellä on Kaappien Joulusiivous -viikko (15.-20.12) jolloin tarjoamme pikapaikkoja juuri ennen joululomaa:
  5 päivää hintaan 20€
  4 päivää hintaan 15€

  Varaa soittamalla 0400 575474 tai sähköpostitse info@vekarakirppis.fi

  joulusiivous

 • Uusi Vekarakirppis

  Uusi myymälä avautuu Lahteen tammikuussa 2016!

  Lahden Vekarakirppis tulee osoitteeseen Kauppakatu 37 (ent. Puustellin myymälä).

  Parkkipaikkoja on varttu asiakaskäyttöön talon takaa. Lisäksi Kauppakadulla liikkeen edessä on muutamia paikkoja ja kulman takana Seponkadun ja Saimaankadun kulmassa on maksuton iso P-paikka.

  Lisää tietoa hinnoista, aukioloista ym. tulee kotisivuillemme piakkoin. Voit myös kysyä meiltä lisää soittamalla 044 2388158 tai info@vekarakirppis.fi

   

 • Pyhäinpäivä

  Vekarakirppis on normaalisti auki klo 10-14 myös lauantaina 31.10.

  Lämpimästi tervetuloa!

   

 • Perjantai 18.9.

  Vekarakirppis on normaalisti auki klo 10-17 myös perjantaina 18.9. Emme lakkoile emmekä osoita mieltä, vaan pidämme sovituista aikatauluista kiinni.

  Lämpimästi tervetuloa!
 • Nosh-ilta

  Keskiviikkona 09.09. vietetään jälleen Nosh-iltaa Vekaralla!

  Nosh-esittelijä on paikalla klo 17-19 ja kirppis on auki koko illan myös normaaleja kirppisostoksia varten! Kahviosta pientä iltapalaa tai kuppi kahvia pimeneviin syysiltoihin 🙂

  Lämpimästi tervetuloa!

  Screen Shot 2015-08-10 at 10.35.19

   

   

 • All inclusive

  Kaikki All inclusive -paikat ovat tällä hetkellä täynnä, emmekä valitettavasti pysty ottamaan enää uusia varauksia. Kiitos kaikille kiinnostuneille!

  Vekarakirppiksellä on vielä elokuulle ns. normaaleja myyntipaikkoja jäljellä. Voit varata pöydän kotisivujemme kautta tai soittamalla 0400 575 474. Tervetuloa!

   

 • Kesää ja kärpäsiä

  Vekara sulkee ovensa 19.6. ja lähdemme Juhannuksen ja kesäloman viettoon! Ovet avataan taas 28.7. klo 10 aamulla.

  Loman aikana meille voi soittaa tai laittaa sähköpostia ja pöytävarauksia elokuulle voit tehdä netin kautta jo nyt.

  Aurinkoista kesää ihanat asiakkaamme!

  kesa

   

   

   

 • Kaappien kevätsiivous -kampanja

  Kaappien kevätsiivous -kampanja alkoi!
  Olemme juhannusviikolla auki kolme päivää ennen kesälaitumille lähtöä. Voit varata sille viikolle ”pikapaikan” joko 3 päivää (16.-18.6.) hintaan 15 € tai 4 päivää (14.-18.6.) hintaan 20 €.
  Varaa pöytä soittamalla 0400 575474 tai info@vekarakirpips.fi (pikapaikkoja ei pysty varaamaan kotisivujemme kautta).

 • Myyjän TOP 5

  1. Tuo myyntiin vain ehjiä ja hyväkuntoisia tuotteita

  Tekemämme kyselyn mukaan vaatteiden ja lelujen hyvä kunto katsottiin kaikkein tärkeimmäksi asiaksi kun ostaja tekee ostopäätöksen. Ei kannata tuoda rikkinäisiä tai likaisia vaatteita, vaikka ne hinnoittelisi kuinka alhaiseksi. Monesti ne vain saavat koko pöydän näyttämään sotkuiselta ja hyvätkin tuotteet voivat jäädä huomaamatta.

  2. Infoa mitä myyt

  Käytä hyväksesi pöydissämme olevia ilmoitustauluja merkkaamalla minkälaista tavaraa sinulla on myynnissä (esim. tytölle/pojalle/unisex ja kokohaarukka). Voit myös tuoda omia lappuja, pieniä kylttejä tms. Tähän on tullut paljon toiveita myös ostajien suunnalta, sillä kun pöytiä on paljon ja aika usein rajallinen, on helpompaa tsekata se pöytä missä on selkeät merkinnät.

  3. Pidä myyntipöytä siistinä

  Sotkupöydät ohitetaan usein, koska niitä ei ole kiva jäädä penkomaan. Siisti pöytä myy paremmin kuin myllätty. Aina. Jos et pääse itse siistimään pöytää myyntiviikon aikana, voit tilata siivouspalvelun myös meiltä. Suurin osa asiakkaistamme jättää vaatteet yhtä siistiin pinoon kuin ne ovat olleetkin, mutta valitettavasti myllääjiäkin on ja silloin pöytä on pian kuin pommin jäljiltä.

  4. Hinnoittele harkiten

  Hintaan vaikuttaa moni asia ja kyselymme mukaan hinta on hyvän kunnon jälkeen toiseksi tärkein tekijä ostopäätöstä tehtäessä. Hyvä nyrkkisääntö hinnoittelussa on se, että mieti mitä olisit itse valmis maksamaan samasta tuotteesta kirppiksellä. Kannattaa myös katsoa muiden myyjien pöytiä ja haistella yleistä hintatasoa, jotta et myy liian halvalla, mutta kuitenkin niin että kauppa käy.

  5. Älä laita myyntipöytää liian täyteen

  Liian täyteen tungettu pöytä vaikuttaa helposti epäsiistiltä, eikä vaatepinojen alta useinkaan kaiveta kovin syvältä, jos vaatteet eivät ole helposti näkyvillä. Laita myyntipöytään mieluummin vähemmän kerralla ja tuo lisää tavaraa myyntijaksosi aikana.

 • Helatorstai

  Helatorstaina 14.5. Vekarakirppis on suljettu. Ovet ovat auki jälleen perjantaina normaaliin tapaan!

 • Äitienpäivä

  Äitienpäivänä Vekarakirppis on perinteiden mukaan suljettu, niin tänäkin sunnuntaina 10.5. Toivotamme kaikille äideille ihanaa äitienpäivää ja nähdään taas ensi viikolla!